At omlægge livsstilen skaber virkelig en friskere husstand

Min familie og jeg har bestemt at vi skal leve og føre et sundt liv. Det gælder ikke kun helsekost – også om at bevæge sig minimum en halv time hver dag. Jeg har investeret i en bog om fysik og velvære og undertegnede er ganske sikker på at vi alle, store som små, vil få meget mere velvære og energi når vi changerer vores vaner.

Vores to børn har fået bedsked på at vælge en sport, som de kan begynde på i næste måned og jeg og min mand er så småt startet på at løbetræne to gange om ugen. Min kæreste og jeg har oplevet en stor forandring selvom at vi ikkun har trænet i en måned. Min fyr og jeg er stort set ikke klatøjede når børnene er blevet puttet og vi har begge to utrolig meget mere energi.

Hvad angår måltiderne har min bedre halvdel og jeg ligeledes changeret alle vores vaner fuldstændig. Min familie og jeg har fraskåret alt kulhydrat fra vores kostvaner og indkøbt en helt ny Spirali hvilket i skrivende stund er gået hen og blevet et fuldstændig fast inventar i køkkenet. Maskinen kan skære salater og rodfrugter, og på den måde kan min mand og jeg nu udbytte brød med sunde grønsager og rodfrugter i tynde strimler. Dertil er hele familien startet på at tage vitaminer hver evig eneste dag, især Omnimin er rent faktisk super godt. Jeg snupper også et par Mega B, så jeg altid er fyldt med ting der gavner kroppen og giver energi. Min mand agter nu også at starte på at spise Epa-gla Fiskeolie da det er rigtig godt til kredsløbet og desuden er det gigtforbyggende. Som alle andre mænd er min fyr ikke særlig god til at spise fisk og skaldyr, så derfor er jeg ret sikker på at det er en rigtig fornuftig ide at indtage ekstra olie fra fisk.

Vores mindste familiemedlem kan selvfølgelig ikke være en del af vores anderledes måde at lave mad på endnu. Undertegnede tilbereder hovedsageligt alt babymad selv, dog er det en gang i mellem godt at have noget færdiglavet især når det skal gå lidt hurtigt eller hvis vi er er i sommerhus. Undertegnede har ind til nu brugt Holle Børnemad men min faster har foreslået at jeg dertil tester Ellas Kitchen for at variere en anelse. Hendes datter er rigtig glad for det, så undertegnede agter at købe nogle prøver på the World Wide Web. Vi kan virkelig anbefale alle og enhver at ændre deres levevis. En sådan ændring skaber til en hver tid en mere helstøbt familie.