Bræk i hjemmet – nu må det være relevant med en tyverialarm

I sidste uge da vi vendte hjem fra en weekend i vores sommerresidens opdagede vi at der havde været tyveri i vor residens. Tyveknægtene havde gennemsøgt alle vore ting og taget vor kontanter, anlæg og Ipads og tre Mac computere. Det er langt fra første gang at det har fundet sted men hver gang er det lige ubehageligt. Forrige gang det fandt sted havde tyvene ikke gennemrodet huset men bare stålet vores PH lamper og vor ene kogle i spisestuen. Men dette indbrud fremstod en del mindre planlagt og det tog tre dage at få opgjort hvad der var blevet stjålet. Røverne havde bare kastet samtlige reoler ud på gulvene, ja endda køkkenet havde de rodet i.

Den gang da vi skrev under på vores hus for tre år siden var der allerede installeret alarm ligesom privatalarm som vi selvfølgelig lod hænge. Dog lader det ikke til at det fungerer særlig godt. Desårsag har vi bestemt os for at finde et par endnu bedre gsm alarm. Min kollega har anbefalet en anden men vi tænker nu trods alt at adspørge vor omkringboende hvilke alarmsystemer de benytter. Vores forsikringsselskab har tilrådet at vi får låse på alle vor vinduer og døre således at det bliver sværere for røverne at finde en vej ud. Min kone og jeg er dog ikke begejstret for ideen om at vi i princippet skal være låst inde sammen med tyveknægtene i tilfældet af at de laver indbrud når vi snorksover.

Familien har virkelige brug for en alarm der er tilkoblet vores Iphones. På denne måde kan vi nemt se om der er uindbudte fremmede når familien er på weekend eller i vores sommerresidens. Det er samtidig godt at man kan se hvis alarmen er gået så man kan få fat i de omkringboende, således de kan kontakte panserne. Det er også meget vigtigt at det er en tyverialarm som vores børn uden besvær kan tænde og slukke. Børnene kommer trods alt hjem fra SFO et par timer før min hustru og jeg kører hjem fra arbejde. Alarmen grundet dette være let at navigere men på samme tid skal alarmen desuden også være meget bedre end vores forgående. Det der er vigtigst er at vi snarrest muligt fremfinder en bedre løsningsmodel sådanne at vi slipper for den uhyggelige følelse når familien kommer tilbage til et smadret vindue og et gennemrodet hus.