Idéer til gave , min niece har dåbsdag

På mit køleskab hænger invitationen til barnedåb på næste lørdag, hvorfor jeg skal have fundet gaven asap. En anden god ting må siges at være, at jeg har udset mig et sted, hos hvem man kan bestille baby produkter online hjemmefra. En af de gaver, hvilken jeg påtænker, er legemad i træ. Til denne ide har jeg set på en producent, som hedder Haba, hvor udvalget er særdeles bredt. Det er muligt at bestille legetøjsmaden lavet af både stof og træ. Hvor det er især Habas legemad i træ, som taler til mig. Hvis en iblandt de øvrige inviterede giver den samme gave, er det med garante en anden slags. Legetøjet er lavet af træ, og er af denne grund yderst holdbart.

Næste emne, jeg overvejer til hendes gave, er Bobles. Selv havde jeg ikke kendt til mærket tidligere, vil jeg erkende, men det er en form for dyr til at tumle med, som er fremkommet ud fra enkle figurer fra geometrien, og møblerne til at tumle i er lavet som dyr i stilistisk form. Enkelte navngiver dem faktisk også for Boobles. Kendetegnet ved Bobles må siges at være, at legetøjet ydermere kan anvendes som møbler på børneværelset. Og det er jo særligt en funktionalitet, ungen bliver glad for, idet hun er 1-2 år større, men tiden ender efter hvad man siger i 5. gear. De omtalte Bobles er i øvrigt produceret i EVA-skum, der er hundrede % miljø-korrekt, og således ikke afgiver noget kemisk.
Sidste overvejelse er Radio Flyer, og dette er kvalitets køretøjer til guldklumperne. Det fede er, at både grundmaterialet samt udseende er mega cool. Hvis der findes lignende som jeg, der ej har gennemført bevidsthed om hele rækken af disse navne, vil jeg fortælle, at et navn som Radio Flyer er et udvalg af løbecykler foruden, trehjulede cykler, gåvognene samt meget mere. Man antager muligvis, at det er nyt på markedet? Dog ikke, Radio Flyer har sådan set fremstillet sådanne typer legetøj til guldklumperne i løbet af 100 år ca!
Nu er næste skridt så at vælge – fornemmer, at valget nok bliver Radio Flyer, da dette kan hun have glæde af i de næste mange år.